Suna agent vanzariPune o intrebare

Hits: 274

Cum functioneaza?

Sistemele solare termodinamice  pentru a obține apă caldă menajeră
(ACM) sau încălzire se bazează pe sistemul de pompe de căldură susținut de  energie solara, capabilă să surprindă energia solară și de mediu pentru a încălzi apa în mod eficient, cu un consum foarte redus de energie în comparație cu tehnologia  convenționala.

Contact ati agentul de vanzari!

Call: +40736137923
Email: anghel.dumitriu@solaretermodinamice.ro
Adresa sediu: str. Mihai Viteazu, nr. 10E
MANGALIA, ROMANIA

TEHNOLOGIA SOLARĂ TERMODINAMICĂ

Cum functioneazã?

Un fluid frigorific la temperatură scăzută (care poate fi mai mic de 0 ° C) circulă în interiorul panou termodinamic. Fluidul captează radiația solară incidentă în panou, precum și pe celelalte mediu de energie. Condensatorul ciclului termodinamic transferă căldura în apă pentru a creșterea temperaturii. Agentul frigorific ecologic R134-A sau R407C, care intră în panou la o temperatură de temperatură negativă, trece prin circuitul închis situat în interiorul panoului. Diferența la temperatura indusă de agenți externi, cum ar fi radiația soarelui, ploaia sau vântul garantează gazificarea a fluidului. Compresorul aspiră gazul încălzit și își reduce volumul, ridicând temperatura și îl transferă în circuitul de apă printr-un schimbător de căldură, reușind să obțină apă caldă menajeră de până la 55 de ani sau 65 ° C.
La presiune ridicată și după ce a transferat o mare parte din căldura către condensator, lichidul de răcire ajunge la supapa de expansiune din nou în fază lichidă. Aici presiunea este redusă ceea ce înseamnă că este fluidul în condiția de a intra din nou în panouri. Ventilul reglează debitul în funcție de acesta temperatura. Astfel, agentul frigorific va fi trimis din nou, sub formă de picături mici, prin deshidratate conducte de cupru la panouri, în cazul în care acesta va fi comprimat încă o dată, iar ciclul va fi
repetată până la atingerea temperaturii dorite

De ce panourile solare sunt diferite?

• Obțineți apă fierbinte în orice condiții atmosferice, funcționând la timp de noapte, precum și pe vreme umedă sau vânt.
• Fără sticlă sau componente electrice.
• Nu este necesară ventilarea și dezghețarea.
• Nu aveți nevoie de întreținere sau de curățare.
• murdăria nu afectează ieșirea panoului.

ECHIPAMENTE SOLARE TERMODINAMICE

Cantitate mare de apa Caldă /
INCALZIRE LINIE INDUSTRIALĂ

Spre deosebire de pompele de căldură convenționale, echipamentul Energy Panel includ grupuri de termodinamice solare cu panouri expuse direct la soare in condiții meteorologice externe, permițându-le să recolteze toate energiile disponibile.
Sisteme de înaltă performanță datorate recoltării energiei solare, ideale pentru a acoperi cererea de apă caldă menajeră în cantități mai mari precum și cerințele de încălzire.

Economisire pâna la 80% fata de sistemele conventionale

• Compresor derulant cu eficiență energetică ridicată.
• Supapă electronică de expansiune, care oferă o precizie și controlul continuu al procesului de evaporare.
• Schimbător de căldură din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
• Include protecție avansată și control componente.
• Potrivit pentru toate tipurile de aparate de încălzire: încălzirea prin pardoseală, radiatoarele, ventilatoarele etc.

GTH

Încălzirea apei de până la 55 ° C pentru consumatorii mari de apă caldă și instalații de încălzire.

O gamă de 8 modele disponibile pentru a satisface o mare varietate de cereri de apă caldă menajeră și care pot fi identificate de către numărul de panouri asociate modelului. Diferite sisteme pot fi combinate pentru a obține o putere mai mare.

Performanță înaltă cu consum redus: Câștigul solar al
panouri solare termodinamice oferă economii mari în
instalațiile de preparare a apei calde menajere și de încălzire
Gamă largă de modele: de la 4 la 40 de panouri.
Design personalizat: Ideal pentru proiecte mari: Puteți combina
echipamente multiple pentru arhivarea puterii de încălzire
necesar.

GTC HT
Apă de încălzire până la 65 ° C.

Încălzirea apei până la 65 ° C pentru consumatorii mari de apă caldă și instalații de încălzire. Aceste sisteme sunt potrivite pentru utilizarea cu radiatoare convenționale.
Acest echipament compact include, de asemenea, o pompă de recirculare internă.
Gama de 7 modele disponibile pentru a satisface varietatea mare a cererii de apă caldă menajeră și care poate fi identificată de către numărul de panouri asociate modelului. Diferite sisteme pot fi combinate pentru a obține o putere mai mare.

 Sistem compact termodinamic cu tampon rezervor inclus

Sistemul compact  include o singura unitate, echipamentul termodinamic și rezervorul tampon. Aceste unități sunt livrate cu un sistem auxiliar electric pentru o creștere a puterii atunci când cererea este necesară.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Diana Davis

Happy Buyer

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Jessica Bowen

Happy Renter

A Real Estate Agent You Can Trust

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et

No Hidden Fees

Quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus
h

Free Property Appraisals

Quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus
U

Browse For Free

Quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus

Incepe acum sa cauti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus lacinia velit a feugiat finibus. Morbi iaculis diam id tellus iaculis, eu pretium metus fermentu
Loading...