Suna agent vanzariPune o intrebare

Hits: 810

Produsele noastre

Va prezentam detaliat gama noastra de produse 

Termoboil seria E Apă și caldura pentru casa

Integrarea arhitecturală: panoul poate fi
  instalat în orice zonă: perete, terasă, acoperiș etc.

Este mai eficient decât alte pompe de căldură recoltează radiațiile solare și mediul extern energia care furnizează o performanță mai mare.

Suitable for new installation or to substitute an electric/gas/oil boiler. High efficiency system that improves the home energy rating.

Termoboil seria E+I Industrial

Integrare arhitecturală: panoul poate fi instalat în orice zonă: perete, terasă, acoperiș etc.

Potrivit pentru climă rece: Eficient chiar și la joasă deoarece poate capta radiatia solara și energia de mediu externă / interioară.

Potrivit pentru o nouă instalație sau pentru înlocuirea acesteia cazan electric / gaz. Sistem de eficiență ridicată îmbunătățește ratingul de energie la domiciliu.

Produsele noastre

Vedeti mai jos cateva din produsele noastre de top

 Thermboil E

SERIA E este caracterizată prin încorporarea unui panou solar termodinamic care asigură performanțe mai bune prin radiația solară, precum și energia mediului.

 Thermboil E + I

SERIA E + I se caracterizează prin încorporarea unui sistem dublu de evaporare, alcătuit dintr-un panou solar termodinamic care colectează radiația solară, precum și energia de mediu și un schimbător de căldură interior care intră în funcțiune atunci când condițiile meteorologice sunt mai puțin favorabile.

Thermboil I

SERIA I se caracterizează prin încorporarea unui schimbător de căldură interior, profitând de energia interioară pentru încălzirea apei. Eficiența energetică pentru clădirile și locuințele locale fără spațiu disponibil pentru instalarea panoului.

Green e-Pack E

Aceasta este o unitate compactă care include toate elementele pompei de căldură, precum și panoul solar termodinamic. Energia captată de panou este transmisă în apă din interiorul unității și este pompată la cilindrul de stocare.

Green e-Pack I

Aceasta este o unitate compactă care include toate elementele pompei de căldură, precum și schimbătorul de căldură interior. Ventilatorul încorporat folosește aerul din interiorul spațiului de locuit și îl transmite în apa care pompează cilindrul de stocare.

Green e-Pack Doble

Este același sistem decât Green E-Pack E, dar include un compresor dublu care crește performanța. Suprafață de captură mai mare. Stimulente disponibile în funcție de țară. COP minim garantat.

Termoboil modular

În această configurație termostatul este furnizat în două blocuri, unul include grupul termodinamic și celălalt acumulatorul. Operația este identică cu cea a unui termo-termo: Blocul termodinamic conține compresorul, supapa de expansiune și toate elementele de regualizare și control.

GTC

Echipamente pentru producția de ACS mari și cerințe de încălzire.

GTC HT

Echipamente pentru cereri mari ACS și instalații de încălzire la temperaturi ridicate. Aceste sisteme solare termodinamice sunt pompe de căldură în care evaporatorul sistemului este format din panouri termodinamice expuse direct la soare și condițiilor climatice externe.

GTC PRO

Sistem inovator care poate genera simultan apă caldă menajeră și încălzire.

GTC

Echipamente pentru producția de ACS mari și cerințe de încălzire.

Esti pregatit sa cumperi?

Abia asteptam s iti dam cele mai bune sfaturi si cele mai proaspete informatii despre produsele noastre. Dorim sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie din viata ta!
Loading...